Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Menoforce natiivi pääkuva

Luonnollista apua kuumiin aaltoihin

Teksti:
Menoforce
Kuvat:
Menoforce
Julkaistu: 30.7.2021
Muokattu: 30.7.2021
Hiostavan kuumia aaltoja, kadonneen unen metsästystä ja heittelehtiviä mielialoja – mikä neuvoksi, kun menopaussi tuntuu myrskyisältä? Kaupallinen yhteistyö / Menoforce

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan niin mielialaa kuin elämänlaatuakin. Oireista kärsivälle naiselle onkin usein helpotus kuulla, että niihin on tarjolla luonnonmukaista helpotusta ja kuumasta aallokosta voi luovia tyynemmille ulapoille.

Tutkitusti tehokas salvia

Salviaa (Salvia officinalis) on perinteisesti käytetty vaihdevuosien mukanaan tuomiin kuumiin aaltoihin ja mielialan vaihteluihin. Kliininen kaksoissokkotutkimus vahvistaa salvian tehon 1). Tutkimuksessa vaihdevuosioireista kärsivät naiset jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen sai Menoforce Strong -tabletteja ja toinen lumevalmistetta. Neljä viikkoa kestäneen tutkimusjakson aikana Menoforce Strong -tabletteja käyttäneiden naisten vaihdevuosioireet, erityisesti kuumat aallot, vähenivät selvästi verrattuna verrokkiryhmään, joka sai lumevalmistetta. Menoforce Strong myös tuki henkistä suorituskykyä ja rauhoitti mieltä. Salvia on paitsi toimiva, myös turvallinen: sekä käyttäjät että lääkärit arvioivat Menoforce Strong -valmisteen siedettävyyden erittäin hyväksi.

Tuoreudella on väliä

Raaka-aineena käytettävien kasvien tuoreudella on suuri merkitys valmisteen tehoon. Tämä pätee myös salviaan: tuoreesta salviasta syntyy tutkitusti tehokkaampi valmiste kuin kuivatusta 2). Menoforce Strong on valmistettu aina tuoreesta salviasta. Valmistusprosessi on aloitettu 24 tunnin sisällä salvian korjuusta, joten uutteessa on tallessa tuoreen salvian voima.

Tuotteen löydät Prismoista, Sokos- ja Emotion-myymälöistä sekä hyvin varustelluista S-marketeista. Tai voit tilata sen suoraan kotiisi tästä.

1 Dimpfel W, Chiegoua Dipah Gwladys N, Bommer S. Effectiveness of Menosan® Salvia officinalis in the treatment of a wide spectrum of menopausal complaints. A double-blind, randomized, placebo-controlled, clinical trial. Heliyon. 2021 Feb 10;7(2):e05910.

2 Tober & Schoop: Modulation of neurological pathways by Salvia officinalis and its dependence on manufacturing process and plant parts used. BMC Complementary and Alternative Medicine (2019) 19:128

Lisää aiheesta