Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mikä ihmeen BIC Bamboo? Testaa mitä tiedät BICin uutuustuotteesta, voit voittaa Hai Repun ja BIC Bamboo -tuotteita!

Teksti:
Berner
Kuvat:
Berner
Julkaistu: 16.5.2022
|
Muokattu: 16.5.2022
Tiesitkö, että BIC lanseeraa ensimmäisen bambuvarrella varustetun karvanpoistohöylänsä? BIC Bamboo tarjoaa ensiluokkaisen ajotuloksen, mutta emme kerro enempää ihan vielä! Vastaa tietovisaamme BICistä ja erityisesti BIC Bamboosta, voit voittaa Hai Repun ja BIC Bamboo -tuotteita! Kaupallinen yhteistyö / Berner

BIC – innovatiivinen vaihtoehto karvanpoistoon

Tuttu ja turvallinen BIC on valmistanut suomalaisten karvanpoistohöylät ja -terät jo vuosia ja on monen kylpyhuoneen luottotuote. Nyt BIC lanseeraa uuden BIC Bamboo -karvanpoistohöylän, jonka avulla BIC haluaa vastata kuluttajien kasvaviin vaatimuksiin ensiluokkaisesta ajotuloksesta ja vastuullisuudesta. BICin missio on tarjota yksinkertaisia, innovatiivisia ja luotettavia tuotteita kaikille, kaikkialla.

Mikä ihmeen BIC Bamboo? Testaa ja osallistu arvontaan, voit voittaa Hai Repun ja BIC Bamboo -tuotteita!

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Hai Repun ja BIC Bamboo -tuotteita! Palkinnon arvo on 122,50 €, ja se sisältää Hai Repun, yhden BIC Bamboo -starttipakkauksen ja 4 kpl BIC Bamboo varateriä (4-pack). Arvonta on käynnissä 16.5.–5.6.2022.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.

Lisää aiheesta