Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin seuraat bonuslaskelmaa digitaalisesti

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.10.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Joulukuusta lähtien paperisen bonuslaskelman korvaavat sähköiset vaihtoehdot.

Yhteishyvä-lehden välissä ilmestynyt bonuslaskelma siirtyy kokonaan digitaaliseen muotoon. Bonuslaskelma ilmestyi paperisena viimeistä kertaa lokakuun Yhteishyvässä.

Ajantasaiset bonustiedot löytyvät jatkossa aina digitaalisista kanavista: sähköpostista, S-mobiilista ja Omalta S-kanavalta. Tiedot voi tarkistaa myös S-ryhmän toimipaikoissa asioidessa itsepalvelupisteen S-Etukorttipäätteeltä.

Muutos ei vaikuta Yhteishyvä-lehden ilmestymiseen. Vaikka bonuslaskelma muuttuu digitaaliseksi, lehti jaellaan edelleen kotiin kannettuna asiakasomistajille. Yhteishyvä ilmestyy Ruoka-liitteineen paperisena kuusi kertaa vuodessa myös ensi vuonna.

Yhteishyvä.fi:stä löytyy jatkossakin ajankohtaiset sisällöt, reseptit sekä arkea helpottavat vinkit ja videot.

Kysymyksiä ja vastauksia digitaalisesta bonuslaskelmasta

Miten voin jatkossa seurata Bonuksen kertymistä?

  1. Lataamalla S-mobiilin kännykkään. S-mobiili on saatavilla Applen iOS-, Googlen Android- ja Microsoftin Windows-puhelimelle. S-mobiili otetaan käyttöön pankkitunnuksilla. Sen käyttöönotto on mahdollista kaikkien pankkien pankkitunnuksilla.
  2. Lisäämällä sähköpostisoitteen asiakastietoihin. Näin saat tiedon maksetusta Bonuksesta ja bonustilanteesta kuukausittain sähköpostilla. Kun annat myös markkinointiluvan sähköpostiisi, saat viestintää S-ryhmän uusista palveluista, ajankohtaisista eduista ja tapahtumista sähköpostilla.
  3. Tarkistamalla tiedot omasta verkkopalvelust_a _Omalta S-kanavalta. Klikkaa osoitteeseen www.s-kanava.fi/kirjaudu tai klikkaa ylänavigaation Tarkista Bonus -painiketta Yhteishyvä.fi:ssä, Prisma.fi:ssä, Sokos.fi:ssä, Kodin Terra.fi:ssä , Alepa.fi:ssä tai S-Pankki.fi:ssä.
  4. Tarkistamalla tiedot itsepalvelupisteiden S-Etukorttipäätteillä. Voit tarkistaa talouden yhteenlasketun bonusostokertymän sisältäen kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot. Päätteellä näytettävä tieto on reaaliaikainen, ja voit halutessasi myös tulostaa sen kuitille. Jokainen samaan asiakasomistajatalouteen kuuluva voi tarkistaa bonusostokertymän omalla S-Etukortillaan. S-Etukorttipääte löytyy useista S-ryhmän toimipaikkojen itsepalvelupisteistä (mm. Prismat, Sokokset. ja S-marketit). Lähimmät S-Etukorttipäätteet voi tarkistaa S-kanavalta.

Monella suomalaisella ei ole käytössään nettiä tai älypuhelinta. Eikö S-ryhmä välitä näistä suomalaisista lainkaan?

Kaikki jäsenemme ovat meille tärkeitä. Bonustiedot voi tarkistaa myös toimipaikkojemme itsepalvelupisteissä olevista S-Etukorttipäätteistä tai menemällä infopisteisiin. Jo 78 prosenttia suomalaisista omistaa älypuhelimen, ja tabletti löytyy lähes puolelta suomalaisista (Lähde: Sanoma/TNS suomalaiset mobiilikäyttäjät).

Mitä bonuslaskelman yhteydessä ilmestyneille etukupongeille tapahtuu?

S-ryhmän edut ilmestyvät jatkossa sähköisesti ja ovat aiempaa henkilökohtaisempia. Kätevimmin edut kulkevat mukana S-mobiilissa. Edut voi tarkistaa myös S-kanavan Edut ja tapahtumat -osiosta.

Lisää aiheesta