Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pakkasmarja pääkuva

Päivän vitamiinit samassa lasissa: hörppää väriä elämääsi smoothiella

Teksti:
Pakkasmarja
Kuvat:
Pakkasmarja, Marianne Saarinen
Julkaistu: 15.3.2021
Muokattu: 15.3.2021
Pakasteessa sinua odottaa kaunis yllätys, sillä Pakkasmarjan tutut marjat sukelsivat uusiin pakkauksiin. Kurkista tästä suloisten marjapussien kulisseihin ja testaa lempeän marjainen smoothie-resepti, joka tuo hörppien väriä elämääsi! Kaupallinen yhteistyö / Pakkasmarja

Suomen parhaat marjat sukelsivat uusiin kuoseihin

Pakastealtaalla on aina paras satokausi, joka on nyt puettu uusiin kuoseihin. Pakkasmarjan rakastetut marjapussukat saavat nimittäin alkuvuoden aikana uudet ja iloiset ilmeet, joista ensimmäisiin oletkin ehkä jo törmännyt kaupassa.

Pirtsakan uudistuksen taustalla on helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija Atso-Kasper Costiander, joka maalasi kuosit akvarellein ja tietenkin suomalaisten marjojen inspiroimana. Tällä uudistuksella kotimaisten viljelijöiden perustama Pakkasmarja haluaakin tuoda entistä enemmän väriä myös sinun elämääsi.

Mitäpä jos hörppäisit väriä elämääsi oikein kunnolla ja pyöräyttäisit Pakkasmarjan marjat kunnon vitamiinipommiksi? Ota alta talteen @mariannesaarin resepti lempeän marjaisaan smoothieen tai pyöräytä omat marjasuosikkisi samettisen pehmeäksi herkkujuomaksi!

Lempeän marjainen herkku-smoothie à la Marianne Saarinen

Tarvitset:

  • reilu 2 dl Pakkasmarjan Kuningas-marjasekoitusta
  • 1 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 1 dl kaura-/soijagurttia tai -rahkaa
  • loraus kaura- tai soijajuomaa
  • tilkka hunajaa makusi mukaan

Valmistus:

  1. Sulata marjoja pienen pieni hetki mikrossa mutta jätä ne reilusti kohmeisiksi.
  2. Pyöräytä marjat, gurtti tai -rahka ja pellavansiemenet blenderissä tasaiseksi.
  3. Lorauta makuusi sopiva määrä kaura- tai soijajuomaa ja blendaa uudelleen.
  4. Lisää lopuksi tippa juoksevaa hunajaa oman makusi mukaan.
  5. Hörpi päivän vitamiinit parempiin suihin ja saat väriä elämääsi.

Vinkki! Smoothie on näppärä juoma, joka taittuu helposti myös omaan makuusi. Rakastatko makeaa? Korvaa Kuningas-sekoitus Pakkasmarjan mansikoilla ja banaanilla. Vai kaipaatko pientä potkua aamuihisi? Terästä siis juomasi Pakkasmarjan puolukoilla tai herukoilla.

Älä suotta kyki marjapuskan juurella, sillä Pakkasmarja tuo kotimaisten metsien, peltojen ja puutarhojen makeat maut suoraan keittiöösi. Nappaa omat marjasi Foodiesta!

Lisää aiheesta