Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tankkaus ABC-asemilla

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 2.10.2018
|
Muokattu: 21.3.2022
ABC:llä tankkaus sujuu helposti! Löydä Sinulle lähin ABC automaattiasema, tankkaa edullisesti ja hyödynnä tankkausbonus S-Etukortilla.

Kaikki ABC-Asemilla myymämme polttoaineet ovat laadukkaita, rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia. Polttoaineet hankitaan luotettavilta toimittajilta.

Polttoaineet ja autoilu

Tankkausbonus

Asiakasomistaja tankkaa aina tolppahintaa edullisemmin, koska Tankkausbonus = rahaa asiakasomistajalle jokaisesta tankatusta litrasta. Maksettava summa kasvaa kuukauden bonusostojen mukana, sillä Tankkausbonus muuttaa kuukauden bonusprosentin senteiksi per litra.

Näin mm. ruokaostokset S-marketissa tai yöpyminen Sokos Hotellissa nostavat myös Tankkausbonuksen määrää. Ja tankkausostotkin kasvattavat kuukauden bonusprosenttia, vaikka niistä ei prosenttiperusteista Bonusta makseta.

EkoFlex E85

Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka soveltuu Flexfuel -moottorilla varustettuihin autoihin. Se vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

Mobiilitankkaus

Olethan jo ladannut ABC-mobiilin? S-Pankin asiakkaana voit tankata ABC-asemilla helposti mobiililla. Mobiilitankkaus onnistuu kaikkien pankkien korteilla.

Smart Diesel

ABC:n Smart Diesel on korkealaatuinen diesel, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Smart Dieselissä on monia huippuominaisuuksia, kuten perinteistä diesellaatua täydellisempi palaminen, minkä johdosta moottorin lähipäästöt ovat pienempiä.

ABC-Lataus

ABC-Lataus asemalla lataat autosi helposti ja nopeasti DC-teholataus- ja AC-peruslatauspisteillä. DC-teholatauspisteidemme latausteho on parhaimmillaan 80 kW ja AC-peruslatauspisteiden 22 kW. ABC-latauspisteissä käytettävä sähkö on 100-prosenttisesti päästötöntä. Tuulivoiman osuus uusituvista energialähteistä on noin 85 %, loput tuotetaan vesi- ja biovoimalla. ABC-Latauksen maksat näppärästi ABC-mobiliilla, joka on ladattavissa sovelluskaupasta. Lataamalla autosi ABC-Latauspisteillä kerrytät myös Bonusta ostostasi. ABC-Latauksen hinnat tarkistat ABC-mobiilista. ABC-Latauksen 24/7 asiakaspalvelu, p. 010 768 0080 (0,084 €/min)

Adblue ja Lasol

ABC Kaaren automaattoasemalta saa jatkossa tuttujen polttoainelaatujen: 95E10, 98E5 ja Dieselin lisäksi tankattua myös Eko-E85 -korkeaseosetanolipolttonestettä, sekä SCR-tekniikalla varustettujen dieselautojen NOx-päästöjen vähentämiseen tarkoitettua AdBlue -urealiuosta.

Automaattiaseman mittareilta 1 ja 2 (Lasol -mittari 7 ja 8 maksupäätteessä) saa tankattua suoraan auton tuulilasinpesunestesäiliöön Lasolia. Lasol on tankatessa valmiiksi laimennettua nestettä ja laimennussuhteessa on huomioitu vuodenaikojen vaihtuvuus. Tästä johtuen myös hinta Lasolissa muuttuu aineen ja veden suhteen mukaisesti. Lasol maksetaan polttonestetankkauksen mukaisesti mittarin 1 ja 2 yhteiseen maksutolppaan ja tankkauksen veloitus ja katevarmennus tapahtuu samalla kaavalla kuin polttonesteiden: kortilta veloitetaan vain automaatista saadun tankkauksen määrällinen summa.

Huomio! Tankatessa Lasolia maksutolpasta, valitaan mittari 7 tai 8, jotka ovat Lasolille varatut mittarinumerot.

Polttoöljy

Polttoöljyn tuoteselosteet ja käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät ABC-Asemat verkkosivustolta.