Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Testaa yli 25 pirun hyvää syytä nauttia Wicked Kitchenin vegeä

Teksti:
Wicked Kitchen
Kuvat:
Wicked Kitchen
Julkaistu: 21.1.2022
|
Muokattu: 21.1.2022
Nyt niitä saa! Siis Wicked Kitchenin pirullisen hyviä vegeruokia ja -herkkuja yksinoikeudella S-ryhmän valikoiduista kaupoista. Tartu sisäistä lihansyöjääsi raiveleista ja testaa parhaat palat jätskistä pastaan, pizzaan ja snäkseihin. Kaupallinen yhteistyö / Wicked Kitchen

Keittiömestarin käsistä suoraan sinun suuhusi

Yhdysvaltalainen Wicked Kitchen mullisti makujen maailman vuonna 2012, kun veljekset Derek ja Chad löivät viisaat päänsä yhteen. Kymmenen vuotta myöhemmin on vihdoin myös meidän suomalaisten aika kokea yli 25 kasvipohjaista, loistokokkien suunnittelemaa ja nimensäkin mukaan pirullisen herkullista ruokaa. Mutta mistä kaikki sai alkunsa?

”Olin jo ennen Wicked Kitcheniä menestynyt keittiömestari. Sitten kihlattuni menehtyi aivan yllättäen, jolloin käsittelin suruani tiibetiläisessä buddhalaisluostarissa munkeille kokaten. He auttoivat taas sytyttämään rakkauteni ruoanlaittoon ja näyttivät, kuinka kasvisruoka on paras vaihtoehto niin meidän, maailman kuin eläintenkin kannalta”, Derek kertoo.

Maku on kuitenkin Wicked Kitchenin ruokien perusta – sillä kuka nyt haluaisi uhrata maun vain ruokavalion vuoksi. Siksi Derek käyttää valtavasti aikaa, jotta kaikki Wicked Kitchenin välipalat, ateriat ja herkut maistuvat niin hyvältä, että niitä on saatava syödä säännöllisesti.

”Jos ruoka ei maistu hyvältä, et taatusti pysy ruokavaliossasi. Keittiömestarina minulla on melkoisen korkeat standardit ruoan suhteen, ja käytän Wicked Kitchenin tuotteita jatkuvasti myös itse. Ja jos minä rakastan näitä, niin kyllä rakastat sinäkin”, Derek naurahtaa.

Wicked Kitchen saapuu vihdosta viimein Suomeen

Suomi kuuluu Euroopan vegaaniystävällisten maiden top kymppiin, ja meikäläiset ovatkin jo pitkään kaivanneet hyvältä maistuvia vaihtoehtoja liha- ja maitotuotteille. Siksi Derek näkee, että Wicked Kitchenin ruoat sopivan S-ryhmän kauppoihin kuin pihvi lihansyöjän lautaselle.

”Olen entinen lihansyöjä, mutta en lopettanut lihan syömistä maun vuoksi. Perustin Wicked Kitchenin veljeni Chadin kanssa, jotta voisimme tarjota kasvipohjaisia vaihtoehtoja jokaiselle huolimatta siitä, onko joku vegaani vai sekaani. Tavoitteeni on kehittää niin hemmetin hyvää ja helppoa vegeruokaa, että myös vannoutuneet lihansyöjät voivat mielellään hotkia sitä.”

Wicked Kitcheniltä löytyykin monta lihaisalta maistuvaa vaihtoehtoa aina pizzoista valmiisiin aterioihin. YouTube-kanavallaan Derek on kehittänyt reseptin myös parhaisiin sienipihveihin, joiden lihaisaan makuun ja koostumukseen hän uskoo jokaisen suomalaisen rakastuvan.

“I gotta say, the ice creams are out of this world!”

Pitkän odotuksen jälkeen Wicked Kitchenin parhaat palat saapuivat siis vihdoin valikoitujen Prismojen, S-marketien ja Alepojen valikoimaan, josta löydät yli 25 kasvipohjaista, julmetun herkullista ja helppoa tuotetta. Etsi pian oma suosikkisi tai testaa ensimmäisten joukossa vaikkapa Derekin lempparia:

”Minun on pakko sanoa, että jäätelömme ovat parasta, mitä tästä maailmasta löytyy. Niiden salainen ase on lupiinipapu, joista tulee uskomattoman rikas maku ja kermainen koostumus. Eli maista ihmeessä ainakin Wicked Kitchenin Cookie Dough -jätskiä, etkä taatusti pety.”

Yksinkertaistettuna S-ryhmän kaupoista ja s-kaupat.fi:stä löytyvän Wicked Kitchenin missio on tarjota keittiömestarin hyppysistä kasvipohjaisia ruokia niin vegaaneille kuin lihansyöjille.

”Teemme tätä eläinten, planeetan ja ihmisten hyväksi”, Derek kiteyttää.

Enää jäljellä onkin vain yksi kysymys: mitäs ihmettä sinä siellä enää odotat? Suuntaa pian yhteen näistä S-ryhmän kaupoista ja rakastu Wicked Kitcheniin.

Lisää aiheesta