Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tiedätkö jo, mikä on siiderisi tänä kesänä? Lue tästä!

Teksti:
Kopparberg
Kuvat:
Kopparberg
Julkaistu: 3.6.2022
|
Muokattu: 1.7.2022
Arvostatko enemmän helteistä hiekkarantaa vai talvisen takkatulen rätinää? Haaveiletko heinäkuun helteillä uima-altaasta vai lumesta? Laadimme epätieteellisen empiirisen tutkimuksen pohjalta kuvaukset kahdesta luonnossa yleisesti esiintyvästä kesäpersoonasta. Tunnistatko kenties itsesi tai kaverisi? Kaupallinen yhteistyö / Kopparberg

Kopparberg – Maku ratkaisee

Tiesitkö, että Kopparberg on paljon muutakin kuin raikkaan helmeilevä siideri? Se on myös pittoreski pikkukaupunki Ruotsissa, josta löytyy Kopparberg-siiderin pyhä paikka eli panimo. Lisäksi Kopparbergin pikkukaupungista löytyy lähde, jonka kristallinkirkasta vettä käytetään Kopparbergin tuotteissa.

Entä tiesitkö tätä? Virallisen määritelmän mukaan siideriksi voidaan kutsua vain omenoista tai päärynöistä puristetusta mehusta käymisteitse valmistettua juomaa. Siideriä voidaan käymisen jälkeen maustaa erilaisilla hedelmä- ja marjamehuilla, mutta pohjana tulee aina olla joko päärynä- tai omenasiideri.

Laadimme epätieteelliset, luonnossa usein tavattavat kesäpersoonat, joista saatat tunnistaa itsesi tai kaverisi. Oletko siis Kesähessu vai Talviturkki? Selvitä asianlaita alta!

Kesähessu on kesällä kukkeimmillaan

Kesähessu rrrakastaa kesää isolla ärrällä. Hänet löytää kesäpäivänä sieltä, missä grilli on kuumana, aurinko porottaa ja siiderin kuplat pirskahtelevat – olkoon se ranta, puisto tai ihan vaan takapihan nurtsi. Kesähessu palvoo aurinkoa kuin kissa konsanaan, eikä hikoile kuin äärimmäisessä hädässä.

Siiderissä Kesähessut arvostavat aitoa makua ja kokeilevat mielellään uusia makuja perinteisten klassikoiden rinnalla. Kiinnostavia makuja Kesähessuille ovatkin esimerkiksi Kopparbergin Raspberry ja Blackberry&Lime.

Talviturkki kaipaa hellivää hallaa

Talviturkki on enemmän elementissään talvella ja tuskaileekin kesän lämmön kanssa. Raikas siideri viilentää epätoivoisen Talviturkin oloa onneksi tehokkaasti. Hän mainitsee syksyn, kynttilät ja villapaidat ensimmäisen kerran elokuun alussa ja toteaa juhannuksena, että kohta on joulu. Koska Talviturkki on kuitenkin kaveriporukassaan pidetty tyyppi, hengailee hän kesäriennoissakin kiltisti mukana, pysytellen kuitenkin varjossa.

Talviturkit kaipaavat siideriltään klassisia makuja, jotka toimivat vuoden ympäri. Vaihtelunhalua ei tässä persoonassa niinkään esiinny, tärkeintä on että maut ovat tuttuja ja tietysti laadukkaita. Kopparbergin klassikko Pear ja raikas Strawberry&Lime ovat Talviturkin ikuiset luottomaut.

Äänestä uutta Kopparberg-makua

Nyt me Kopparbergillä haluamme tietää jotain! Siiderinjuojat arvostavat tunnetusti vaihtelua, minkä takia suunnittelemme jatkuvasti uusia, herkullisia siiderimakuja. Kerro meille halutessasi Yhteishyvän Facebookissa, mikä seuraavista mauista kiinnostaisi sinua eniten?

  • lime
  • mango & ananas
  • kirsikka
  • oma ehdotuksesi _

Lisää aiheesta