Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tietosuojaperiaatteet

Teksti:
Sini Sohlberg
Julkaistu: 29.1.2019
|
Muokattu: 27.3.2019

Henkilötietojesi huolellinen ja lainmukainen käsittely on meille tärkeää. S-ryhmässä tietosuojaperiaatteet ohjaavat kaikkea henkilötiedon käsittelyä. Periaatteiden tarkoituksena on varmistaa tietosuojaa koskevan lainsäädännön noudattaminen kaikessa henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojaperiaatteiden toteuttamisella mahdollistamme uusien ja parempien palveluiden tuottamisen S-ryhmän asiakasomistajille ja muille asiakkaille. Tietosuojaperiaatteilla myös tuemme S-ryhmän liiketoimintojen tarpeita, tuloksellisuutta ja jatkuvuutta.

Harkitut, selkeät ja yhteiset toimintatavat ovat edellytys sille, että voit luottaa S-ryhmään henkilötietojen käsittelijänä.

Sitoudumme S-ryhmässä seuraavaan:

  • Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti ja ainoastaan ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Kerromme etukäteen mihin käytämme henkilötietojasi. Edellytämme yhteistyökumppaniemme noudattavan samoja vaatimuksia kuin me.
  • Huolehdimme S-ryhmän asiakasomistajien, muiden asiakkaiden ja henkilökunnan henkilötietojen käsittelyyn liittyvien oikeuksien toteutumisesta asiamukaisesti. Katso lisätietoja kohdasta Sinun oikeutesi
  • Huomioimme kaikessa liiketoiminnassa ja kehityksessä tietosuojalainsäädännön asettamat velvoitteet.
  • Suoritamme tietosuojaan liittyviä riski- ja vaikutustenarviointeja jatkuvasti ja varaudumme ennalta suojaamaan tietojasi tietovuodoilta.

Perehdytämme ja koulutamme jokaisen henkilötietoja käsittelevän työntekijän työtehtäviensä mukaisesti. Tavoitteemme on, että jokainen henkilötietoja käsittelevä on tietoinen tietosuojaa koskevista vaatimuksista ja ohjeistuksista ja osaa toimia niiden mukaisesti. Tietosuojaperiaatteiden mukaisista asioista viestitään aktiivisesti sinulle ja S-ryhmän sisällä.