Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Prisma lahjavinkit pääkuva

TOP15 – tässä ovat joulun 2020 parhaat lahjat jokaiseen pakettiin!

Teksti:
Prisma
Kuvat:
Prisma
Julkaistu: 16.11.2020
Muokattu: 16.11.2020
Miten helliä leikkimielisen nauruhermoja? Millaisella paketilla sporttinen lahjansaaja kesytetään? Suomessa on yli 5 miljoonaa juhlijaa, joista jokainen viettää joulua omalla tavallaan. Onneksi joulu mahtuukin moneen pakettiin ja budjettiin. Nappaa alta TOP 15 vinkkiä joulun parhaisiin lahjoihin! Kaupallinen yhteistyö / Prisma

Leikkimieliselle lahjansaajalle

Leikkimielisen lahjansaajan suupielet pomppaavat korviin, kun kuusen alla odottaa paketti ja lupaus yhteisestä ajasta. Kääri pakettiin pulkkamäen nopein kiituri, koko perheen jännittävin pakohuonepeli tai kaksintaistelun virtaviivaisin pelinäppäimistö kunnon taustavalaistuksella.

Trenditietoiselle lahjansaajalle

Trenditietoisen lahjansaajan pakettiin sujahtaa lahjoja vain parhailta brändeiltä. Jos pehmeät paketit eivät puhuttele, kannattaa myös trendien aallonharjoilla panostaa yhteisiin hetkiin – kenellepä ei maistuisi viini-ilta Iittalan viinilaseilla tai pitkä Zoom-puhelu Sonyn langattomilla vastamelukuulokkeilla.

Kotoilevalle lahjansaajalle

Hyggeilyn ammattilaisen pakettiin mahtuu monta lempeää lahjaa, joilla koti on entistä leppoisampi. Makeaan hurahtaneelle kannattaa kääriä kaunis suklaafondue, kun taas pehmeän paketin kaipuuseen suosittelemme lämmintä kylpytakkia tai viime vuoden hittiä eli muhkeaa painopeittoa.

Sporttiselle lahjansaajalle

Kotoilijasta poiketen arjen urheilusankarit toivovat tänä vuonna pakettiin lahjoja vauhdikkaisiin harrastuksiin. Jo aivan pieneen budjettiin mahtuu Antti Tapanin huipputyylikäs unisex-pipo, mutta enemmän panostava suosii tämän vuoden parhaita hittejä eli ytyä lihashuoltovasaraa ja laadukasta Polar Unite -fitness-kelloa.

Muista hemmotella myös itseäsi!

Joko nappasit talteen lahjavinkit moneen budjettiin ja pakettiin? Loistavaa, nyt on siis aika hemmotella myös sinua itseäsi – vuoden uurastuksen jälkeen olet ansainnut kuusesi alle monta rentouttavaa pakettia. Ota vielä viimeiset vinkit talteen tästä ja suuntaa ostoksille lähimpään Prismaan, josta löydät kaiken tarpeellisen jokaiseen jouluun!

Lisää aiheesta