Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marabou pääkuva

TOP 3 pääsiäistä – näin syntyy kaikkien aikojen munajahti aikuisille

Teksti:
Marabou
Kuvat:
Marabou
Julkaistu: 22.3.2021
Muokattu: 22.3.2021
Pääsiäinen on parasta aikaa sisäiselle lapselle, sillä lapsuudesta tuttu munajahti on hauska toteuttaa myös aikuisten kesken. Päästä leikkimieli valloilleen ja valitse alta oma suosikkisi – parhaat herkut aikuisten jahtiin löydät tietty Maraboulta. Kaupallinen yhteistyö / Marabou

Pääsiäisen makeat perinteet maistuvat myös aikuisille

Lapsuudessa parasta olivat pirteät pääsiäismunat, joiden sisällä oli pieniä leluja tai kiiltäviä sormuksia. Monesti myös meitä aikuisia alkaa pääsiäisenä pikkuisen lapsettaa – mitäpä jos päästäisit tämän sisäisen lapsen valloilleen ja järjestäisit munajahdin aikuistenkin makuun?

Aikuisempaan munajahtiin tarvitset vain vallatonta leikkimieltä ja pari neljän suklaamunan Marabou Eggs tai Oreo Eggs -kennoa. Parasta näissä suklaissa onkin se, että niiden sisällä on pienen tilpehöörin sijaan taivaallisen samettista ja makeaa kreemiä.

Osta Marabou Eggs -suklaamunat Foodiesta, valitse oma munajahtisi alta ja anna palaa!

1. Aktiivisen seikkailijan munajahti luonnossa

Piristä tavanomaista reippailua makeasti ja kätke metsään tai lenkkipolun varteen muutama herkullinen Marabou Eggs -suklaamuna. Kun herkut on piilotettu, ojenna kätköt paljastava kartta ystäväsi käteen ja lähtekää yhdessä maailman makeimmalle lenkille.

Muista suojata suklaamunat muovilla, jotta ne eivät kastu tai eksy vahingossa vääriin suihin.

2. Kotoilijan turvallinen munajahti etänä

Iskikö kaverillesi karanteeni, mutta haluaisit yllättää hänet makeasti? Piilota Marabou Eggs -suklaamunat pimeän tultua ympäri kaverisi pihaa. Soita hänelle aamulla videopuhelu, jossa kerrot yllätyksestäsi ja osallistut etänä jännittävään jahtiin myös itse.

Jos kaverillasi ei ole omaa pihaa, jätä kenno taivaallisia suklaamunia hänen ovensa taakse ja soita kotiin päästyäsi videopuhelu. Kun kaverisi löytää kätkön oven takaa, ota esiin omat Marabou Eggs -munasi ja pitäkää yhdessä ainutlaatuinen herkkuhetki.

3. Perinteinen munajahti joka tipulle ja pupulle

Vai maistuisiko sinulle sittenkin perinteinen munajahti? Piristä vaikkapa puolisosi tai perheesi arkea ja yllätä heidät herkullisella munajahdilla. Laita herätys soimaan hyvissä ajoin ennen muita ja hiippaile ympäri yhteistä kotianne Marabou Eggs -munia kätkien. Kun muut vihdoin heräävät, pääsevät he heti herkullisen seikkailun makuun.

Vinkki! Eikö leikkimielinen seikkailu houkuttele, mutta mielesi tekisi silti jotakin makeaa? Voit aivan hyvin skipata jahdit, ostaa Marabou Eggsit Foodiesta ja nauttia koko kennon itse.

Marabou on vastuullisen herkuttelun puolella

Tiesitkö, että Maraboun suklaa on 100 % vastuullisesti tuotettua? Cocoa Life on Mondelezin maailmanlaajuinen vastuullisuusohjelma, joka luo elinvoimaa kaakaon viljely-yhteisöihin ja ympäristöön. Kun nautit samettisen makealla kreemillä täytettyjä Marabou Eggs tai Oreo Eggs -suklaamunia, tiedät syöväsi vain vastuullisesta kaakaosta valmistettua suklaata.

Lisää aiheesta