Aina yhtä hyvää!
Iskikö makeannälkä eikä kaappien kätköistä löydy edes pientä palaa suklaata? Älä murehdi, sillä O’boy pelastaa paatuneenkin herkuttelijan – kaakao nimittäin on aina yhtä hyvää, mutta juomien lisäksi tämä kaakaojauhe taipuu moneen muuhunkin makupalaan.
Suuntaa katseesi kaakaopakkaukseen sekä alle O’boy-suklaapallojen ja -pullien resepteihin, joilla taltutat herkkuhimot nopeasti, helposti ja ennen kaikkea makeasti.
Herkulliset O’boy-suklaapallot
(20–25 palloa TAI yksi kakku)
Tarvitset:
250 g huoneenlämpöistä normaalisuolaista voita
2,5 dl O’boy-kaakaojauhetta
8 dl kaurahiutaleita
1–2 dl raesokeria tai kookoshiutaleita
Taikinan valmistus:
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja O’boy sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Lisää seokseen kaurahiutaleet ja vatkaa nopeasti, jotta osa kaurahiutaleista hajoaa.
Pallojen muotoilu:
Kakun muotoilu:
Ota ⅔ taikinasta ja painele ⌀ 10–20 cm irtopohjavuokaan. Anna jähmettyä kylmässä.
Muotoile loppu taikina pieniksi palloiksi ja pyöritä raesokerissa tai kookoshiutaleissa.
Irrota kakku irtopohjavuoasta ja pyöräytä reunatkin raesokerissa tai kookoshiutaleissa.
Koristele valmis kakku palloilla ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki! Nämä herkut ovat oiva hätävara yllätysvieraiden varalle, sillä voit myös pakastaa ne.
Huippunopeat O’boy-kierrepullat
(12–16 kpl)
Tarvitset:
2 isoa ja sulatettua voitaikinalevyä
100 g huoneenlämpöistä voita
2,5 dl O’boy-kaakaojauhetta
1 kananmunan
1 dl raesokeria
Valmistus:
Lämmitä uuni 200 °C asteeseen.
Sekoita voi ja O’boy-kaakaojauhe tasaiseksi massaksi.
Levitä O’boy-voi voitaikinalevylle ja aseta päälle toinen levy.
Leikkaa levyistä nauhoja, kiepauta ne ympäri pitkiksi spiraaleiksi ja nipistä päät kiinni.
Kieputa spiraalit kierteiksi ja paina päät tiiviisti kiinni pullien alapuolelle.
Voitele pullat kananmunalla ja sirottele päälle raesokeria.
Paista uunin keskitasolla noin 10–12 minuuttia, kunnes pullat ovat kullanruskeita.
Psst… Iskikö reseptejä lukiessasi makeanhimo? Pistä O’boyt tilaukseen Foodiesta ja leivo himosi historiaan vastuullisesti!