Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Teekanne pääkuva

Upea maku syntyy luonnon omista ainesosista, ei mitään keinotekoista!

Teksti:
Teekanne
Kuvat:
Teekanne
Julkaistu: 11.1.2021
Muokattu: 11.1.2021
Euroopan #1 yrttihaudukevalmistaja, myös muissa teelaaduissa kärkikahinoissa vaikuttava Teekanne on jo yli sadan vuoden ajan valikoinut parhaat raaka-aineet ja tehnyt niistä mitä maistuvimpia sekoituksia kuumiin juomiin. Kaupallinen yhteistyö / Teekanne

Saksalaisella insinöörityöllä, tarkkuudella ja varman tasaisella laadulla ei heti uskoisi olevan mitään tekemistä teenjuonnin kanssa. Näitä kuitenkin on kaikkia tarvittu, jotta Teekanne on noussut Euroopan suosituimmaksi yrttihaudukkeiden valmistajaksi. Yli 130 vuoden ajan Teekanne on ilahduttanut teenjuojia ympäri maailmaa. Salaisuus Teekannen suosioon on ylivoimaisen laadukkaat, aromikkaat tuotteet, joiden tasalaatuisuuteen voi aina luottaa. Kaikissa Teekannen tuotteissa tärkeimpänä on luonnosta saatavien raaka-aineiden puhtaat ja yhteensopivat maut. Näitä makuja ei ole peitetty tai yritetty korostaa millään keinotekoisella tai sokerilla. Upea maku syntyy luonnon omista ainesosista!

Alansa edelläkävijä, joka ei ole mustasukkainen keksinnöistään!

Teekanne on ollut aina alansa edelläkävijä, josta kaikki teen valmistajat ovat hyötyneet. Teekanne kehitteli nykyään laajassa käytössä olevan kaksoiskammioteepussin, joka mahdollisti ylimääräisten niittien poisjättämisen teepusseista.

Tämä Teekannen kehittelemä teepussi takaa myös sen, että teen aromit liukenevat tasaisemmin ja paremmin kuumaan veteen. Aromeista puheenollen, Teekannen klassiset yrttihaudukevariaatiot pakataan ainutlaatuisiin, tuoksut ja maut säilyttäviin pusseihin.

Jokainen kuppi kuumaa juomaa on elämys, kun jo pakkausta avatessa huumaava tuoksu kertoo siitä, että teepussi sisältää huolella valitut raaka-aineet, joiden maku ja aromi on tallella.

Vain aidoista, puhtaista ja tarkasti valituista raaka-aineista sekä jatkuvasta laaduntarkkailusta johtuen voimme vain suositella kokeilemaan esimerkiksi seuraavia, eri ajankohtiin sopivia Teekannen yrttihaudukkeita:

Kannattaa siis teehyllyllä etsiä punaista ympyrää, jonka sisällä on valkoinen teepannu. Tämä logo kun on tae siitä, että pian teemukissa on taatusti laadukasta, aromikasta ja maukasta juomaa ilman ylimääräisiä aromi- tai sokerilisäyksiä.

Seuraa meitä Instagramissa @teekannefi niin näet ensimmäisenä uutuudet ja vinkit. Käytä tunnistetta #munteehetki silloin kun mukissasi on parasta yrttihauduketta!

Lisää aiheesta