Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vain elämää huipentuu joulun juhlajaksoon – ohjelman reseptit löydät Yhteishyvästä

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Risto Laine
Julkaistu: 25.11.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Vain elämää -ohjelman viimeisessä jaksossa nautitaan jouluateriasta. Juhlapöytään on katettu jouluisia kalaherkkuja sekä raikkaan makea kääretorttu. Katso reseptit perjantaina ja nappaa helpot ohjeet ja vinkit joulua varten.

Vain elämää -juhlakausi huipentuu viimeiseen joulujaksoon, jossa artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen perjantaina 29. marraskuuta 2019. Laulajajoukko on laittanut parasta päälle ja pöytään on nostettu juhlava jouluateria.

Tällä kertaa tähtikatras pääsee nauttimaan Yhteishyvän resepteillä valmistettuja joulupöytään sopivia ruokia. Tarjolla on kalapainotteinen jouluateria alkupaloineen sekä karpaloilla raikastettu makea marenkinen kääretorttu.

Jaksoissa nähtävät menut ja reseptit julkaistaan viikoittain Yhteishyvän verkkosivuilla aina perjantaina jakson alkaessa.

Viimeisessä jaksossa kuullaan koskettavia esityksiä ja laulajat herkistyvät yhdessä pohtimaan joulun todellista merkitystä. Kaikkien yllätyksessä odotettu vieras kolkuttaa ovelle.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Lisää aiheesta