Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vain elämää -joulujaksot alkavat – Yhteishyvä loihti tähdille täydellisen pikkujoulupöydän

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Risto Laine
Julkaistu: 11.11.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Vain elämää -erikoisjaksot starttaavat perjantaina 15. marraskuuta pikkujoulujen hengessä. Juhlapöytään on katettu Yhteishyvän ohjeilla näyttävä herkkutarjotin ja laseihin kaadetaan pirskahtelevat jouluiset drinkit. Katso reseptit perjantaina ja nappaa pikkujouluihin helpot ohjeet ja vinkit.

Supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa juhlakauden artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen kolmena perättäisenä perjantaina 15. marraskuuta 2019 alkaen. Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, VilleGalle, Elastinen, Vesala ja Erin tuovat tullessaan katsojien kuultavaksi upouusia jouluhittejä sekä uusia versioita rakkaimmista joululauluista.

Ensimmäisessä joulun erikoisjaksossa artistit pääsevät napostelemaan Yhteishyvän resepteillä valmistettuja herkkuja pikkujoulujen hengessä. Laseissa helmeilee raikas mausteinen juoma ja pikkujoulujen juhlapöytään katetaan trendikäs herkkuja täyteen ahdettu lauta eli tunkutarjotin.

Jaksoissa nähtävät menut ja reseptit julkaistaan viikoittain Yhteishyvän verkkosivuilla aina jokaisen jakson alkaessa perjantaista 15.11. lähtien.

Ensimmäisessä Vain elämää -joulujaksossa juhlakauden artistit kokoontuvat ensimmäistä kertaa kesän jälkeen yhteisen pöydän ääreen. Päällimmäisenä kaikilla on halu kuulla toistensa tuoreimmat kuulumiset Vain elämää -kuvausten jälkeen. Laulujen lomassa juhlakauden artistit muistelevat ja paljastavat omia jouluperinteitään.

Kuten yhteisissä juhlissa monesti käy, niin kaikki eivät aina pääse paikalle, ja tällä kertaa Samu Haber joutuu jättämään joulujuhlan väliin työkiireidensä takia. Koska pöydässä on nyt yksi tyhjä tuoli, niin siihen saa kutsun itse musiikkivelho Leri Leskinen.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Lisää aiheesta