Vain elämää -pöydässä kilisteltiin glögiskumpalla – näin syntyy ohjelmassa nähty drinkki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vain elämää -pöydässä kilisteltiin glögiskumpalla – näin syntyy ohjelmassa nähty drinkki

Glögiskumppa

Vain elämää -joulujaksossa nautittu glögiskumppa on valloittava maljajuoma. Tee nopeasti upean punaiset drinkit joulunajan juhliin!

Jaa Somessa
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen

Glögin ja kuohuviinin kepeästi kupliva yhdistelmä on suomalainen keksintö, jolla riittää faneja jo naapurimaissakin. Ei ihme, sillä glögiskumppa maistuu samaan aikaan viileän raikkaalta ja lämmittävän mausteiselta. Siis täydelliseltä joulujuomalta!

Glögiskumppa on todella helppo tehdä. Viilennä glögitiiviste- ja kuohuviinipullot jääkaapissa. Annostele pari ruokalusikallista glögitiivistettä kuohuviinilasiin ja kaada päälle noin desi kuivaa kuohuviiniä.

Katso glögiskumpan helppo resepti!

Paksu glögitiiviste sävyttää kuohuviinin kauniisti, pohjalta syvemmän punaiseksi ja makeammaksi kuin pinnalta. Jos haluat tasaisesti punaisen drinkin, käytä valmiiksi laimennettua glögijuomaa.

Valitse glögiskumppaan kuiva kuohuviini, jotta juomasta ei tule liian makeaa. Myös matala-alkoholiset kuohuviinit käyvät, ja kokonaan alkoholittoman version teet helposti vaihtamalla kuohuviinin kivennäisveteen.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Julkaistu: 15.11.2019
Muokattu: 15.11.2019
Jaa Somessa