Kestosuosikki Vain elämää palaa ruutuun kymmenennellä kaudella. Antti Tuiskun, Paula Vesalan, VilleGallen, Lauri Tähkän, Erinin, Elastisen, Samu Haberin ja Maija Vilkkumaan toiveiden mukaiset illalliset on tällä kaudella valmistanut kokki Miska Martikainen, joka sai kutsun ohjelmaan ollessaan Thaimaassa.
”Vietin viimeiset 15 vuotta Thaimaassa ja olin juuri varannut paluun Suomeen, kun sain puhelun, jossa minulle tarjottiin mahdollisuutta tulla Satulinnaan kokkaamaan”, Martikainen kertoo.
Artistit esittävät toiveensa ruokailun teemasta ja osalla on tietyt ruokalajitkin mielessä. Martikaiselle on tärkeää, että hän valmistaa kaikki ruuat alusta alkaen itse. Erinin päivän pitaleipien reseptejä hän kokeili kokonaisen päivän, jotta löysi parhaan mahdollisen. Tähtien toiveet tutustuttivat miehen myös uudenlaisiin resepteihin.
”Elastinen on kasvissyöjä, joten valmistin kaikille päiville lihattomat vaihtoehdot. Ulkomailla ei ole tarjolla samalla tavalla kasviproteiineja kuin Suomessa, joten pääsin tutustumaan härkäpapujen sekä vegaanisten raaka-aineiden käyttöön ihan uudella tavalla”, Martikainen muistelee.