Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vain elämää -tähdet istuivat Yhteishyvän loihtiman puurobaarin ääreen – poimi sinäkin reseptit talteen!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Risto Laine
Julkaistu: 18.11.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Vain elämää -ohjelman toisessa erikoisjaksossa syvennytään jouluiseen tunnelmaan. Juhlapöytään on katettu Yhteishyvän ohjeilla maistuva puurobaari ja uudella tavalla tuunatut joulutortut. Katso reseptit perjantaina ja nappaa helpot ohjeet ja vinkit joulua varten.

Vain elämää -ohjelman juhlakauden artistit kokoontuvat yhteisen puuropöydän ääreen perjantaina 22. marraskuuta 2019. Toisessa jaksossa syvennytään tähtilaulajien omiin jouluperinteisiin, nautitaan puurobaarin antimista ja kuullaan jälleen kerran upeita jouluisia lauluesityksiä.

Toisessa joulun erikoisjaksossa tähtikatras pääsee maistelemaan Yhteishyvän resepteillä valmistettuja jouluisia herkkuja. Tarjolla on uudenlainen puurobaari ja jälkiruoaksi nautitaan torttuja, joissa yhdistyvät kaksi jouluista makumaailmaa.

Jaksoissa nähtävät menut ja reseptit julkaistaan viikoittain Yhteishyvän verkkosivuilla aina perjantaisin jakson alkaessa. Katso edellisen jakson reseptit täältä.

Toisessa joulujaksossa artistit pääsevät avaamaan lahjoja. Laulajat ovat arponeet keskenään, kuka antaa kenellekin joululahjan. Kääreistä paljastuu tarkkaan mietittyjä, uskomattomia yllätyksiä. Yhteiseen joulupöytään on kutsuttu tällä kertaa mukaan myös JVG:n toinen osapuoli Jare.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Lisää aiheesta