Glögiporkkanat
Ainekset
Jos porkkanoita jää yli, pilko ne salaatin joukkoon.
Näin teet
Säädä uuni 200 asteeseen. Kuori porkkanat ja puolita niistä paksuimmat pitkittäin. Laita porkkanat uunivuokaan. Lisää glögitiiviste. Sulata rasva ja valuta se porkkanoiden päälle. Mausta suolalla.
Kypsennä porkkanoita uunissa ½ tuntia. Rouhi sillä välin pähkinät. Käännä porkkanat ja ripottele pähkinärouhe päälle. Jatka kypsentämistä 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 61 g |
Proteiinia | 2 g | 18 g |
Rasvaa | 10 g | 81 g |
Kuituja | 4 g | 31 g |
Energiaa kj | 577 | 4615 |
Energiaa kcal | 138 | 1102 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1.5 dl glögitiivistettä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 61 g |
Proteiinia | 2 g | 18 g |
Rasvaa | 10 g | 81 g |
Kuituja | 4 g | 31 g |
Energiaa kj | 577 | 4615 |
Energiaa kcal | 138 | 1102 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1.5 dl glögitiivistettä