Hunajaiset valkosipulit - Yhteishyvä

Hunajaiset valkosipulit

Hunajaiset valkosipulit
Paloja
3
Valmistusaika
Useita tunteja
Näihin makupaloihin tarvitset vain valkosipulia ja hunajaa. Nauti naposteluherkkuna, lisukkeena tai salaatissa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
kokonaista valkosipulia (noin 20 kynttä)
5 dl
vettä
1 dl
hunajaa

Näin teet

1

Irrota valkosipulinkynnet toisistaan, mutta älä kuori niitä.

2 kpl
kokonaista valkosipulia (noin 20 kynttä)
2

Ryöppää kynsiä kiehuvassa vedessä 1–2 minuuttia. Ota kynnet vedestä reikäkauhalla.

5 dl
vettä
3

Kuori kynnet ja laita ne metallikulhoon. Lisää hunaja. Laita kulho kiehuvan veden päälle ja kuumenna miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes kynnet pehmenevät.

1 dl
hunajaa
4

Laita hunajaiset valkosipulit purkkiin ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 6.3.2019
Muokattu: 6.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g115 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj660 1980
Energiaa kcal158 473

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g115 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj660 1980
Energiaa kcal158 473
Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.