Juustoinen kebabkiusaus
Maistuva kebabkiusaus valmistuu helposti pakasteista. Kebabvuoka saa juustoisan lisän leipäjuustosta.
Ainekset
750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa
Voit käyttää reseptissä Kotimaista-sarjan tuotteita. Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Näin teet
1
Lado perunat ja kebablastut voideltuun uunivuokaan. Lisää keittojuurekset ja kermat. Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
2
Paloittele leipäjuusto ja levitä vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia.
335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa
Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 31.10.2019
Muokattu: 22.11.2019