Kana saltimbocca ja vuohenjuustorisotto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kana saltimbocca ja vuohenjuustorisotto

Kana saltimbocca ja vuohenjuustorisotto
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Vuohenjuustorisotto on yksi Kulman Keittiön keittiömestari Joakim Kvarnströmin lempiruoista. Sen makua pystyy varioimaan raaka-aineita vaihtelemalla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl banaanisalottisipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
4 rkl
oliiviöljyä
400 g
risottoriisiä
2 dl
valkoviiniä
1 1/2 l
kanalientä
2 dl
raastettua parmesaania
25 g
voita
100 g
vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
1/2 kpl
sitruunan mehu
4 kpl
broilerin ohutta rintafileetä
8 kpl
salvian lehteä
4 viipaletta parmankinkkua
rypsiöljyä ja voita paistamiseen
1 prk kulman keittiön punaviinikastiketta

Näin teet

1

Hienonna sipulit ja kuullota oliiviöljyssä läpikuultaviksi. Lisää risottoriisi ja jatka kuullottamista hetki. Lisää valkoviini ja anna kaiken imeytyä riisiin ennen kuin lisäät kuumaa kanalientä. Lisää kanalientä aina vain sen verran, että riisi juuri ja juuri peittyy. Muista sekoittaa koko riisin kypsentämisen ajan. Lisää kanalientä kunnes kaikki kanaliemi on imeytynyt riisiin.

1 kpl banaanisalottisipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
4 rkl
oliiviöljyä
400 g
risottoriisiä
2 dl
valkoviiniä
1 1/2 l
kanalientä
2

Ota risotto lämmöltä ja lisää parmesaani, voi ja vuohenjuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele risotto sitruunamehulla. Muista, että risottoa ei saa keittää enää voin lisäämisen jälkeen. Silloin voi helposti erottuu.

2 dl
raastettua parmesaania
25 g
voita
100 g
vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
1/2 kpl
sitruunan mehu
3

Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Aseta salvianlehdet broilerinfileen päälle ja kääri parmankinkku ympärille. Paista pannulla kypsäksi voin ja rypsiöljyn kanssa. Jos salvianlehtiä jää yli voit lisätä niitä pannulle, jolloin saat vielä vahvemman salvian maun. Tarjoile vuohenjuustorisotto saltimboccan ja kuumennetun Kulman Keittiön punaviinikastikkeen kera.

4 kpl
broilerin ohutta rintafileetä
suolaa
mustapippuria
8 kpl
salvian lehteä
4 viipaletta parmankinkkua
rypsiöljyä ja voita paistamiseen
1 prk kulman keittiön punaviinikastiketta
Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 26.9.2019
Muokattu: 27.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g131 g
Proteiinia43 g173 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj2630 10519
Energiaa kcal629 2514

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl banaanisalottisipuli

  • 2 dl raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

  • rypsiöljyä ja voita paistamiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g131 g
Proteiinia43 g173 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj2630 10519
Energiaa kcal629 2514

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl banaanisalottisipuli

  • 2 dl raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

  • rypsiöljyä ja voita paistamiseen

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.