Kukkakaali-vesimelonisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-vesimelonisalaatti

Kukkakaali-vesimelonisalaatti
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Sekoita grilliruoan kaveriksi kevyt ja raikas lisukesalaatti melonista, kukkakaalista ja punasipulista.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
vesimelonia
300 g
(0,5 kpl) kukkakaalia
2 kpl
punasipulia varsineen
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamicoa
1/2 tl
suolaa

Näin teet

1

Kuutioi vesimeloni. Jaa kukkakaali pieniksi suupaloiksi käsin tai veitsellä. Viipaloi punasipulit.

700 g
vesimelonia
300 g
(0,5 kpl) kukkakaalia
2 kpl
punasipulia varsineen
2

Yhdistä meloni, kukkakaali ja sipuli kulhossa. Kääntele sekaan öljy, balsamico ja suola.

1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamicoa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2019
Muokattu: 29.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g41 g
Proteiinia2 g11 g
Rasvaa5 g29 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj349 2096
Energiaa kcal83 500

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g41 g
Proteiinia2 g11 g
Rasvaa5 g29 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj349 2096
Energiaa kcal83 500
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.