Manteli-raakasuklaataatelit - Yhteishyvä

Manteli-raakasuklaataatelit

???
Kappaleita
20
Piilota taatelin keskelle manteli, dippaa sulaan raakasuklaaseen ja nauti sallitut herkut glögin tai kahvin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

20 kpl
Taatelia
20 kpl
Kuorittua mantelia
100 g
Raakasuklaata

Näin teet

1

Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.

Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu

2

Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

3

Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu.

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
Muokattu: 2.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g140 g
Proteiinia5 g106 g
Rasvaa12 g237 g
Kuituja3 g66 g
Energiaa kj677 13544
Energiaa kcal162 3235

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g140 g
Proteiinia5 g106 g
Rasvaa12 g237 g
Kuituja3 g66 g
Energiaa kj677 13544
Energiaa kcal162 3235
Resepti
Laura Kaapro

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.