Puolukka-valkosuklaadippi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukka-valkosuklaadippi

Puolukka-valkosuklaadippi
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Kasaa vati täyteen marjoja ja hedelmiä ja sekoita kaveriksi puolukalla piristetty valkosuklaakastike. Tarjoa jälkiruokana tai illanistujaisissa fonduen tyyliin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 dl
puolukoita (pakaste)
200 g
valkosuklaata
2 dl
kuohukermaa

LISÄKSI

1 1/5 kg
marjoja ja paloiteltuja hedelmiä

Näin teet

1

Sulata pakastepuolukat. Soseuta sauvasekoittimella.

1 dl
puolukoita (pakaste)
2

Rouhi suklaa. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaarouhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää puolukkasose ja sekoita tasaiseksi.

200 g
valkosuklaata
2 dl
kuohukermaa
3

Dippaa puolukka-valkosuklaadippiin marjoja ja hedelmiä.

1 1/5 kg
marjoja ja paloiteltuja hedelmiä
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 6.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g202 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa25 g147 g
Kuituja5 g28 g
Energiaa kj1592 9551
Energiaa kcal380 2281

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g202 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa25 g147 g
Kuituja5 g28 g
Energiaa kj1592 9551
Energiaa kcal380 2281
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.