Sitruunatuorejuustolla täytetyt maalaiskanafileet, pekoni-broccoliininyytit ja Kulman Keittiön hollandaise-kastike - Yhteishyvä

Sitruunatuorejuustolla täytetyt maalaiskanafileet, pekoni-broccoliininyytit ja Kulman Keittiön hollandaise-kastike

Sitruunatuorejuustolla täytetyt maalaiskanafileet, pekoni-broccoliininyytit ja Kulman Keittiön hollandaise-kastike
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Sitruunatäyte mehevöittää grillatut kanafileet. Klassinen yhdistelmä parsaa ja hollandaise-kastiketta täydentää juhlavan grilliherkun.
Jaa Somessa

Ainekset

1 pkt (600 g) Naapurin maalaiskanan rintafileetä naturell
1/2 kpl
sitruunan mehu
1/2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria myllystä
1/2 dl
rypsiöljyä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1/2 kpl
sitruunan mehu
400 g
broccoliinia
1 rkl
sokeria
1 rkl
suolaa
1 pkt pekonia
1 prk kulman keittiön hollandaise-kastiketta

Näin teet

1

Laita kanafileet leikkuulaudalle. Työnnä juuresveitsi varovasti fileen paksusta päästä sisään ja viillä varovasti pieni viilto fileen sisään täytettä varten.

1 pkt (600 g) Naapurin maalaiskanan rintafileetä naturell
2

Sekoita keskenään tuorejuusto, sitruunan mehu ja suola. Laita massa pursotinpussiin. Pursota kanafileiden sisään täyte jakaen tasaisesti neljään fileeseen. Puhdista täytteen pää fileestä, niin että filee sulkeutuu ja tuorejuustotäyte ei pääse valumaan pois grillatessa.

1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 tl
mustapippuria myllystä
1/2 kpl
sitruunan mehu
3

Sekoita keskenään rypsiöljy, sitruunan mehu ja suola ja kaada kanafileiden päälle. Anna maustua vähintään puoli tuntia ennen grillausta.

1/2 dl
rypsiöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
1/2 tl
suolaa
4

Leikkaa broccoliineista kantaosa pois ja kääntele kulhossa suolan, sokerin ja öljyn kanssa. Kääri parsakaalit pekonisiivuihin, noin 2 broccoliinia yhteen pekonisiivuun.

400 g
broccoliinia
1 rkl
sokeria
1 rkl
suolaa
1 pkt pekonia
5

Grillaa kanafileitä kerran kääntäen noin 8–12 minuuttia ja lisää kypsennyksen puolivälissä pekoniin käärityt broccoliinit. Grillaa broccoliininyyttejä, kunnes pekoni on rapeaa.

6

Lämmitä kattilassa miedolla lämmöllä Kulman keittiön hollandaise-kastike ja tarjoile kanafileiden ja pekoniin käärittyjen broccoliinien kanssa.

1 prk kulman keittiön hollandaise-kastiketta
Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.4.2019
Muokattu: 15.4.2019
Jaa Somessa