Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikkasalsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa mansikkasalsaa esimerkiksi grillattujen broilerinkoipien kanssa.

Ainekset

200 g
Tuoreita mansikoita
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Pieni punasipuli
4 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. sitruunamelissaa ja persiljaa

Kastike

1/2 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljy
1/4 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista mansikoista kannat ja paloittele mansikat pieniksi. Kuutioi kurkku ja punasipuli pieniksi. Sekoita ainekset keskenään hienonnettujen yrttien kanssa. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta mansikkasalsan joukkoon. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.7.2013
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

89

370

7,0 g

1,0 g

4,5 g

4,3 g

1,8 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli