Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestoherkkusienet

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täytetyt herkkusienet voi valmistaa grillin lisäksi myös uunissa. Tässä reseptissä sienet saavat makoisan täytteen raejuustosta, pestosta ja parmesaanista.

Ainekset

8 kpl
Isoa (grilli)herkkusientä
1 dl
Raejuustoa
3 rkl
Vihreää pestoa
50 g
(1 dl) parmesaaniraastetta
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita raejuusto ja pesto keskenään. Lisää sekaan puolet parmesaaniraasteesta. Mausta mustapippurilla.

1 dl
Raejuustoa
3 rkl
Vihreää pestoa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
50 g
(1 dl) parmesaaniraastetta
2

Irrota sienistä kannat ja täytä ne juustoseoksella. Ripottele päälle loppu parmesaaniraaste.

8 kpl
Isoa (grilli)herkkusientä
3

Kypsennä herkkusienet grillissä tai 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 19.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

114

476

9,3 g

3,3 g

1,8 g

1,8 g

0,3 g

6,3 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli