Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät savulohi-munakasleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vastustamattoman hyvät lämpimät leivät syntyvät savulohesta ja kananmunasta. Ruisleivästä tehdyt herkulliset lämppärit maistuvat niin ilta- kuin välipalanakin.

Ainekset

100 g
Savulohta
2 kpl
Munaa
1 dl
Juustoraastetta
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

Lisäksi

4 kpl
Ruisleipäviipaletta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele savulohi. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää juustoraaste, mausteet ja tilli. Sekoita joukkoon lohipalat.

Siirrä ruisleivät uunipellille ja lusikoi lohi-munaseos päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

147

613

7,8 g

2,0 g

9,0 g

0,3 g

2,0 g

9,3 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Juustoraastetta,

Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

0,5 dl Hienonnettua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli