Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuoremarjakiisseli

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

500 g
Marjoja, esim. vadelmia, mansikoita, mustikoita
1 l
Karpalo-mustaherukkajuomaa
1 kpl
Vaniljatanko
4 rkl
Perunajauhoja
2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Perkaa marjat ja paloittele isoimmat. Sekoita kattilaan mehu, halkaistu vaniljatanko ja perunajauhot. Kuumenna kevyesti sekoittaen. Anna kiehahtaa ja nosta jäähtymään. Lisää kiisseliin paloitellut tuoreet marjat. Ota vaniljatanko pois kiisselistä, huuhtele ja anna kuivua uudelleen käyttöä varten. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Anna jäähtyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.