Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sriracha-pepperonipiiras

Fork and knife
14 Palaa
Fork and knife
14 Palaa
Tulinen piiras saa potkua srirachasta ja texmex-juustosta.

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakastepiirakkataikinaa

Täyte

Pala purjoa
1 kpl
Paprika
70 g
Pepperoniviipaleita
2 dl
Kermaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 1/2 tl
Sriracha-kastiketta
2 kpl
Kananmunaa
150 g
Texmex-juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun pieneen (n. 22 x 35 cm) uunivuokaan. Pistele taikinaan haarukalla reikiä.

Hienonna purjo ja paprika. Levitä piirakan pohjalle purjot ja paprikat, aseta pinnalle pepperoniviipaleet.

Sekoita kerma, tomaattisose, chilikastike, munat ja juustoraaste keskenään. Valuta seos piiraan päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes piiras on hyytynyt ja pohja kypsä. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

103

429

8,6 g

4,9 g

3,3 g

0,9 g

0,4 g

2,9 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

2 rkl Tomaattisosetta,

1,5 tl Sriracha-kastiketta,

150 g Texmex-juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli