Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gluteenittomat hampurilaissämpylät

timer-icon15 min
Fork and knife
14 Kappaletta
Fork and knife
14 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
2 rkl
Siirappia
1/2 dl
Öljyä
2 dl
Seesaminsiemeniä
3 dl
Hienoa maissijauhoa
2 dl
Karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
4 - 4 1/2 dl
Gluteenitonta jauhoseosta

Voiteluun

Munaa

Pinnalle

Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, siirappi ja öljy. Sekoita joukkoon seesaminsiemenet ja jauhot. Nostele lusikoiden avulla taikinanokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele sämpylöiksi jauhotetuin käsin. Voitele munalla ja ripottele sämpylöiden pinnalle seesaminsiemeniä.Kohota sämpylöitä 20 minuuttia. Paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.Lähde: Hapanleivästä sacherkakkuun - gluteenittomia leivonnaisia

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.