Porkkanakakun makuinen tuorepuuro
Ainekset
Näin teet
Kuori ja paloittele porkkana. Laita porkkanapalat, jogurtti ja mausteet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta sileäksi. Jos käytössäsi ei ole tehosekoitinta, raasta porkkana hienoksi ja sekoita muiden ainesten kanssa.
Kaada porkkana-jogurttiseos kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti, jolloin kaurahiutaleet turpoavat ja tekevät tuorepuurosta lusikoitavan.
Vinkki: Tee aamiaispuuro jo edellisenä iltana jääkaappiin.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 42 g | 84 g |
Proteiinia | 7 g | 14 g |
Rasvaa | 5 g | 9 g |
Kuituja | 4 g | 7 g |
Energiaa kj | 1062 | 2123 |
Energiaa kcal | 254 | 507 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria
0,25 tl (¼ tl) jauhettua kanelia
0,25 tl (¼ tl) jauhettua inkivääriä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 42 g | 84 g |
Proteiinia | 7 g | 14 g |
Rasvaa | 5 g | 9 g |
Kuituja | 4 g | 7 g |
Energiaa kj | 1062 | 2123 |
Energiaa kcal | 254 | 507 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria
0,25 tl (¼ tl) jauhettua kanelia
0,25 tl (¼ tl) jauhettua inkivääriä