Sadonkorjaajan broileripelti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sadonkorjaajan broileripelti

Sadonkorjaajan broileripelti
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Yhden pellin broileriruoka on kiireisen arjen pelastaja. Lado broilerit ja kasvikset samalle pellille ja anna uunin hoitaa loput.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
300 g
(1 kpl) parsakaali
2 kpl
suippopaprikaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
800 g
(10-12) keitettyä perunaa
410 g
(1 pkt) broilerin fileeleikkeitä
4 rkl
pestoa
(basilikaa)

Vinkki: Tarjoa peltiruoan kaverina esimerkiksi yrteillä maustettua kermaviiliä.

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kasvikset. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset 2–3 cm:n paloiksi. Laita kasvikset leivinpaperille pellille. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 10 minuuttia.

300 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
300 g
(1 kpl) parsakaali
2 kpl
suippopaprikaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Puolita tai lohko perunat. Levitä broilerifileille pestoa. Lisää fileet ja perunat kasvisten kanssa pellille. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Viimeistele halutessasi basilikalla.

800 g
(10-12) keitettyä perunaa
410 g
(1 pkt) broilerin fileeleikkeitä
4 rkl
pestoa
(basilikaa)
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 22.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g149 g
Proteiinia33 g130 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj1764 7057
Energiaa kcal422 1686

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g149 g
Proteiinia33 g130 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj1764 7057
Energiaa kcal422 1686
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.