Urbaania sykettä 90 metrin korkeudessa – tällainen elämys rakentuu Original Sokos Hotel Triplaan - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Urbaania sykettä 90 metrin korkeudessa – tällainen elämys rakentuu Original Sokos Hotel Triplaan

Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Triplaan tulee 14 kerrosta ja 430 huonetta.

Helsingin Pasilaan rakennettavan hotellin viereen avautuu Pohjoismaiden suurin ostoskeskus. Elämykset ovat lähellä niin matkailijoille kuin kaupunkilaisille.

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
Sokos Hotels

Miltä Helsinki näyttää 90 metriä merenpinnan yläpuolelta katsottuna?

Olympiastadionin tornin huippuakin korkeammalta avautuvaa ainutlaatuista näkymää pääsee ihailemaan vuoden 2020 alkupuolella, kun Helsingin Pasilaan avataan uusi Original Sokos Hotel Tripla.

Sokos Hotels -ketjun hotelli rakennetaan uuden urbaanin kaupunkikeskuksen sydämeen. Triplan ostoskeskus tulee olemaan Pohjoismaiden suurin, ja Pasilan uudistuneen juna-aseman kautta kulkee liikennettä niin lentokentälle kuin koko Suomeen. Sijaintinsa ansiosta Original Sokos Hotel Tripla tulee olemaan matkailijoille linkki uudenlaisiin elämyksiin.

"Matkailuala kasvaa Suomessa voimakkaasti. Haluamme osaltamme olla luomassa palveluita, joiden avulla Suomea nostetaan matkailuelämysten kärkeen", sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Lepoa ja urbaania sykettä

Uusi hotelli yhdistää matkailijat ja kaupunkilaiset. 14-kerroksiseen hotelliin tulee kaikkiaan 430 huonetta ja noin 1011 vuodepaikkaa. Sinne rakennetaan myös 13 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa.

Hotelliin tulee aamiais- ja tilausravintola sekä kahvila-loungebar, josta toivotaan yhteisöllistä kohtaamispaikkaa hotellivieraille, kauppakeskuksen asiakkaille, Triplassa työskenteleville ja koko naapurustolle. Lisäksi Mall of Triplassa tulee olemaan hotellinkin asiakkaita palveleva runsas ravintolatarjonta.

Hotellin missiona on yhdistää kaupunkilaiset ja matkailijat sekä toimia lähialueen yritysten ja asukkaiden kohtaamispaikkana. Lähellä ovat suositut kohteet kuten Messukeskus, Hartwall Arena ja Linnanmäki.

Hotellista ei tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotain uutta.

"Sinne on helppo tulla, eikä sieltä tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotain uutta. Matkailija pääsee nauttimaan levosta sekä aistimaan uuden urbaanin kaupungin sykkeen", Jarkko Härmälä toteaa.

Mutkattomasti tyylikäs

Tripla edustaa Sokos Hotels -ketjun Original-hotellityyppiä, jonka asiakaslupaus on olla ”Sydämellisesti suomalainen”. Original Sokos Hotel Triplasta tehdään malliesimerkki siitä, mitä lupaus käytännössä tarkoittaa.

"Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus, rento mutkattomuus sekä pelkistetty tyylikkyys", Jarkko Härmälä kertoo.

Hotellissamme yhdistyy suomalaisuus, mutkattomuus sekä tyylikkyys.

Uusi teknologia helpottaa matkailijaa ja vapauttaa työntekijöiden aikaa olennaiseen: asiakkaiden henkilökohtaiseen ja lämpimään kohtaamiseen.

  • Original Sokos Hotel Triplaan tulee 14 kerrosta, 430 huonetta ja noin 1011 vuodepaikkaa. Suite-huoneita tulee 4 ja saunallisia huoneita 2. 6 huoneista on esteettömiä.

  • Kaikki 13 kokoustilaa sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa. Tiloja on mahdollisuus jakaa ja yhdistellä monipuolisesti, ja ne soveltuvat myös konsertteihin. Suurin tila on ballroom, jonne mahtuu jopa 580 henkeä.

  • Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi vuosina 2013–2018 (Sustainable Brand Index).

  • Ketju on saanut Suomen luotetuimman hotelliketjun tittelin jo seitsemän vuotta peräkkäin (Valitut Palat, Suomen Luotetuin Merkki -tutkimus 2018).

  • Kaikki Sokos Hotellit ovat Green Key -sertifioituja.

  • Sokotel on kehittänyt hotelliliiketoimintaansa mittavasti viime vuosina. Original Sokos Hotel Presidentti Helsingin keskustassa avautui syksyllä 2018 täysin uudistuneena. Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla kasvaa puolestaan vuoden 2019 alussa.

Lue myös

Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 23.10.2019
Jaa Somessa