Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juusto-oliivisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lampaanmaidosta valmistettu pecorinojuusto antaa salaatille potkua.

Ainekset

500 g
Hunajamelonia
1/2 kpl
Kurkkua
50 g
Pecorinojuustoa
10 - 15 kpl
Vihreää oliivia
1 kpl
(n. 80 g ) salaattiseosta

Kastike

1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Limetin mehu
1/2 tl
Oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Höylää juusto ohuiksi lastuiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kastike ja valuta salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

500

2094

45,5 g

8,5 g

11,5 g

11,5 g

11,0 g

7,8 g

11,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Limetin mehu,

0,5 tl Oreganoa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli