Yrttirahkalla täytetty nieriä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttirahkalla täytetty nieriä

Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Täytä nieriäfileet raikkaalla yrttirahkalla ja paista uunissa kirsikkatomaattien ja basilikan kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
(2 kpl) nieriäfileetä
1 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1 kpl
sitruuna
1
ruukku basilikaa
200 g
(1 prk) maitorahkaa
1 rkl
rypsiöljyä
1
ruukku lehtipersiljaa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
korppujauhoja

LISÄKSI

250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Nypi fileistä ruodot. Mausta suolalla ja pippurilla.

800 g
(2 kpl) nieriäfileetä
1 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
2

Purista sitruunan mehu kulhoon. Säästä muutama basilikanlehti uunitomaattien kaveriksi. Lisää rahka, öljy, yrtit ja suola. Sekoita ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää korppujauhot ja sekoita tasaiseksi lusikalla.

1 kpl
sitruuna
200 g
(1 prk) maitorahkaa
1 rkl
rypsiöljyä
1
ruukku lehtipersiljaa
1
ruukku basilikaa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
korppujauhoja
3

Laita toinen kalafilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Levitä rahkaseos fileen päälle ja nosta toinen filee rahkaseoksen päälle. Sido kala halutessasi paistinarulla kuten kuvassa. Siirrä uunivuoka leivinpaperille pellille. Kääntele basilikanlehdet öljyssä. Lisää tomaatit ja basilika leivinpaperille uunivuoan viereen.

250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
4

Kypsennä kalaa ja tomaatteja uunissa 25–30 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys fileen keskeltä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 25.10.2019
Muokattu: 28.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia43 g172 g
Rasvaa31 g124 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj2005 8021
Energiaa kcal479 1916

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia43 g172 g
Rasvaa31 g124 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj2005 8021
Energiaa kcal479 1916
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.