Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Glögimarinoidut juustopalat

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Palaa
Fork and knife
16 Palaa

Ainekset

350 g
Juustoa palana
8 kpl
Pehmeitä, kuivattuja viikunoita
1 1/2 dl
Glögijuomaa
3 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Roseepippuria

Lisäksi

Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.