Juuresgalette
Ainekset
TÄYTE
Näin teet
Leikkaa porkkanat ja punajuuret läpikuultavan ohuiksi viipaleiksi. Pane viipaleet kulhoon, sekoita joukkoon öljy ja suola. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Lisää öljy ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi, älä vaivaa. Muotoile taikina palloksi ja kauli jauhotetun leivinpaperin päällä halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Levitä levylle ranskankerma, murennettu feta ja oregano. Lisää päälle juurekset. Taita taikinan reunat täytteen päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Silppua pinnalle persiljaa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 37 g | 148 g |
Proteiinia | 8 g | 32 g |
Rasvaa | 25 g | 100 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 1750 | 7001 |
Energiaa kcal | 418 | 1672 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,8 tl (3/4 tl) suolaa
1 dl Vettä
Suolaa
1 tl Oreganoa tai timjamia
Persiljaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 37 g | 148 g |
Proteiinia | 8 g | 32 g |
Rasvaa | 25 g | 100 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 1750 | 7001 |
Energiaa kcal | 418 | 1672 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,8 tl (3/4 tl) suolaa
1 dl Vettä
Suolaa
1 tl Oreganoa tai timjamia
Persiljaa