Pannupiparkakku - Yhteishyvä

Pannupiparkakku

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jos tykkäät piparkakkutaikinasta, ihastut tähän jälkkäriin! Paista piparkakkutaikinapalat nopeasti pannulla ja tarjoa lämpiminä leipäjuuston, kinuskin ja puolukoiden kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
1 kpl
(noin 200 g) leipäjuustoa
2 rkl
Voita tai margariinia
1 dl
Kinuskikastiketta
1 dl
Pakastepuolukoita

Näin teet

1

Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
2

Leikkaa taikina noin 1 ½ cm:n kuutioiksi. Valuta leipäjuusto ja leikkaa se samankokoisiksi kuutioiksi. Paista taikinakuutiot nopeasti kuumassa rasvassa, välillä käännellen.

1 kpl
(noin 200 g) leipäjuustoa
1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
2 rkl
Voita tai margariinia
3

Tarjoa lämpimät piparkakkukuutiot leipäjuuston, puolukoiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

1 dl
Pakastepuolukoita
1 dl
Kinuskikastiketta
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 3.12.2018
Jaa Somessa