Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparitapakset

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

20 kpl
Piparkakkua

Glögimarinoidut viikunat:

1/2 dl
Hieman laimennettua glögitiivistettä
10 kpl
Kuivattua viikunaa

Lisäksi:

Sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise viikunat pitkittäin ja nosta pikku kasariin glögin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta syrjään.Anna jäähtyä ja viikunoiden maustua.Nostele piparkakkujen päälle viipale sinihomejuustoa ja puolikas jäähtynyt ja marinoitunut viikunapala.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 5.12.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.