Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punakaalisalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Raikas punakaalisalaatti maistuu liharuokien kera.

Ainekset

300 g
Punakaalia
100 g
Lehtikaalia
1 kpl
Omena
1 kpl
Persimoni
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Saksanpähkinöitä

Limetti-hunajakastike

1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta punakaali. Revi lehtikaalit irti varsistaan. Kiehauta lehdet nopeasti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Pese omena ja suikaloi kastikkeen joukkoon. Pese ja paloittele persimoni. Hienonna persilja. Paahda ja rouhi pähkinät. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

150

625

11,3 g

1,3 g

7,8 g

7,8 g

2,8 g

3,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin mehu,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli