Ruiskranssi ja mätidippi - Yhteishyvä

Ruiskranssi ja mätidippi

Ruiskranssi ja mätidippi
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Kokoa rapeista jälkiuunilastuista ja mätidipistä näyttävä kranssi juhlanaposteluun tai alkupalaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(130 g) jälkiuunilastuja (merisuola)

MÄTIDIPPI

200 g
Kirjolohenmätiä (pakaste)
1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 kpl
Ruukku tilliä
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Ota mäti jääkaappiin sulamaan noin 4 tuntia aikaisemmin. Valuta sulanut mäti tiheässä siivilässä jääkaapissa.

200 g
Kirjolohenmätiä (pakaste)
2

Pehmennä tuorejuusto sähkövatkaimella. Sekoita ranskankerma ja mäti tuorejuustoon. Silppua yrtit ja lisää ne dippiin. Mausta mustapippurilla.

1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 kpl
Ruukku tilliä
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
3

Asettele jälkiuunilastut ja mätidippi kranssin muotoon tarjoiluvadille.

1 kpl
(130 g) jälkiuunilastuja (merisuola)
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g18 g
Proteiinia6 g46 g
Rasvaa4 g33 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj293 2344
Energiaa kcal70 560

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku tilliä

  • Ruukku ruohosipulia

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g18 g
Proteiinia6 g46 g
Rasvaa4 g33 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj293 2344
Energiaa kcal70 560

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku tilliä

  • Ruukku ruohosipulia

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.