Vanhanajan silakkarullat
Ainekset
Näin teet
Kuori ja hienonna sipuli. Säädä uuni 200 asteeseen.
Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Jaa fileiden päälle ½ tl suolaa, pippuri ja puolet sipulisilpusta sekä tillistä. Kääri fileet rulliksi pyrstöstä alkaen ja aseta vieri viereen pystyyn yhteen isompaan tai kahteen pieneen uunivuokaan. Levitä loppu sipuli ja tilli rullien päälle. Sekoita etikka, sokeri ja loppu suola veteen. Kaada liemi kalarullien päälle.
Kypsennä silakkarullia uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa rullat lämpiminä esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja jääkaappikylminä ruisleivän tai siemennäkkärin kaverina.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 19 g |
Proteiinia | 12 g | 96 g |
Rasvaa | 7 g | 53 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 504 | 4035 |
Energiaa kcal | 121 | 964 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 19 g |
Proteiinia | 12 g | 96 g |
Rasvaa | 7 g | 53 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 504 | 4035 |
Energiaa kcal | 121 | 964 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä