Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo vadelmasorbetti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vadelmasorbetti on helppo tehdä vain kolmesta raaka-aineesta. Tarjoa sorbetti heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Ainekset

500 g
Jäisiä vadelmia
1 1/2 - 2 dl
Kylmää omenamehua
1 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Siirrä tehosekoittimeen jäiset vadelmat, kylmä mehu ja tomusokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman kylmää mehua, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.8.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

144

600

1,0 g

27,5 g

26,8 g

4,8 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli