Vesimeloni-mansikkasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vesimeloni-mansikkasalaatti

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Kesäinen vesimeloni-mansikkasalaatti maistuu lounaana tai grilliruokien lisäkkeenä. Fetajuusto tuo salaattiin ruokaisuutta.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
Vesimelonia
1 kpl
Punasipuli
250 g
Mansikoita
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
1 dl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1 kpl
Ruukku rucolaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Perkaa ja halkaise mansikat. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele fetajuusto.

Sekoita ainekset tarjoiluastiaan oliivien ja rucolan kanssa. Valuta pinnalle öljyä. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 23.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g22 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa9 g52 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj413 2480
Energiaa kcal99 592

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku rucolaa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g22 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa9 g52 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj413 2480
Energiaa kcal99 592

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku rucolaa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.