Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot kalatoastit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lado muhkeiden kerrosvoileipien täytteeksi kalapihvejä, tomaattia ja pinaattia. Tämä välipala pitää nälän pitkään loitolla!

Ainekset

8 kpl
viipaletta kaura- tai ruispaahtoleipää
50 g
(4 rkl) maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
tomaattia
240 g
(4 kp) valmiita kalapihvejä
2 dl
babypinaattia

Paistamiseen

2 tl
margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla. Viipaloi tomaatit.

8 kpl
viipaletta kaura- tai ruispaahtoleipää
50 g
(4 rkl) maustamatonta tuorejuustoa
2

Aseta neljä leipäviipaletta työtasolle. Laita jokaiselle leipäviipaleelle kalapihvi, 2 tomaattiviipaletta ja pinaatinlehtiä. Paina kevyesti loput neljä leipäviipaletta kansiksi juustopuoli alaspäin.

240 g
(4 kp) valmiita kalapihvejä
2 dl
babypinaattia
3

Kuumenna rasva paistinpannulla ja paista leipiä keskilämmöllä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

2 tl
margariinia
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
|
Muokattu: 19.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

313

1311

11,5 g

4,0 g

35,3 g

2,0 g

3,5 g

14,8 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli