Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohicaesar

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Savulohicaesar on maistuva lounas arkeen ja juhlaan. Saaristolaisleipä maistuu herkulliselta savulohen kanssa ja Kulman Keittiön caesarmajoneesi antaa salaatille aidon caesarsalaatin maun.

Ainekset

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
3 rkl
Kulman Keittiön caesarmajoneesia
1/2 dl
parmesaanijuustoa
30 g
saaristolaisleipää
2 rkl
rypsiöljy
100 g
savulohta
sormisuolaa

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Leikkaa salaatit ja laita kulhoon, sekoita salaattiin Kulman Keittiön caesarmajoneesia ja raastettua parmesaanijuustoa.

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
3 rkl
Kulman Keittiön caesarmajoneesia
1/2 dl
parmesaanijuustoa
2

Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla rapeaksi pienessä öljytilkassa.

30 g
saaristolaisleipää
2 rkl
rypsiöljy
3

Mausta salaatti suolalla ja kokoa annos tarjolle laittamalla salaatti pohjalle ja savulohta päälle. Viimeistele savulohicaesar saaristolaisleipäkrutongeilla sekä parmesaanilla.

sormisuolaa
100 g
savulohta

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

160

666

13,5 g

1,0 g

7,0 g

2,0 g

2,0 g

1,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia ,

0,5 dl parmesaanijuustoa,

100 g savulohta,

sormisuolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli