Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohiwrapit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Koulusta kotiin saapuvien lasten on helppo valmistaa itse tortillaan käärittyjä, tuorejuustolla ja savulohella täytettyjä wrappeja. Kun lisäät vielä kurkkua ja pinaattia mukaan on ateria vielä terveellinenkin. Wrapit saavat aikuiseen makuun sopivaa potkua, kun lisäät tuorejuustoon piparjuuritahnaa.

Ainekset

4 kpl
tortillaa
8 rkl
Tuorejuustoa
1 rkl
piparjuuritahnaa (halutessasi)
400 g
Savulohta
8 kpl
1/2 kurkku
1
pieni punasipuli
50 g
pinaattia
1/2 sitruuna

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Voitele tortillat tuorejuustolla ja johon voit halutessasi sekoittaa piparjuurta.

4 kpl
tortillaa
8 rkl
Tuorejuustoa
1 rkl
piparjuuritahnaa (halutessasi)
2

Asettele savulohi, viipaloitu kurkku ja punasipuli, sekä pinaatti tasaisesti tortillan päälle.

400 g
Savulohta
8 kpl
1/2 kurkku
1
pieni punasipuli
50 g
pinaattia
3

Purista päälle sitruunamehua ja kääräise savulohiwrapit helposti syötäviksi paketeiksi.

1/2 sitruuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 9.2.2019
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

57

236

0,5 g

7,0 g

7,0 g

3,5 g

3,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl tortillaa,

8 rkl Tuorejuustoa,

1 rkl piparjuuritahnaa (halutessasi),

400 g Savulohta,

pieni punasipuli,

50 g pinaattia,

1/2 sitruuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli