Täyteläinen tomaatti-kalakeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täyteläinen tomaatti-kalakeitto

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tämän helpommin ei lohikeitto synny. Sekoita nopea soppa valmiista tomaattikeitosta, kirjolohesta ja pakastepavuista.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
1/2 tl
suolaa
1
ruukku tilliä
550 ml
(1 ps) tomaattikeittoa (gluteenitonta)
200 g
(1 ps) vihreitä papuja (pakaste)
2 dl
vettä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1 kpl
kalaliemikuutio (gluteeniton)

Näin teet

1

Nypi ruodot lohifileestä. Paloittele kala ja mausta suolalla. Silppua tilli.

1
ruukku tilliä
400 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
1/2 tl
suolaa
2

Kuumenna tomaattikeitto. Lisää jäiset pavut ja keitä 1 minuutti. Lisää kalapalat, vesi ja kerma. Murenna sekaan kalaliemikuutio.

550 ml
(1 ps) tomaattikeittoa (gluteenitonta)
200 g
(1 ps) vihreitä papuja (pakaste)
2 dl
vettä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1 kpl
kalaliemikuutio (gluteeniton)
3

Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 2 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Viimeistele tillillä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.5.2019
Muokattu: 5.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia20 g81 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1220 4880
Energiaa kcal292 1166

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia20 g81 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1220 4880
Energiaa kcal292 1166
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.