Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-hunajamelonisalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

Erilaisia salaatteja (esim. tammenlehvä, jääsalaatti, rucola)
300 g
Maustamattomia broilerinfileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Suolaa
1/2 kpl
Hunajamelonia
40 g
(pehmeää) vuohenjuustoa

Kastike:

1/2 dl
Oliiviöljyä
3 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Sitruunamehua
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Revi huuhdelluista ja valutetuista salaateista lehtiä lautaselle. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista broilerinsuikaleet, mausta suolalla. Kuori meloni ja leikkaa se viipaleiksi. Aseta viipaleet säteiksi salaatinlehtien päälle. Aseta broilerinsuikaleet keskelle keoksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksi kiekoksi. Gratinoi juustoa uunissa muutama minuutti, kunnes se hieman sulaa. Aseta juusto broilerisuikaleiden päälle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Pirskota kastike salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.